3 plus trokutni šator

3 plus trokutni šator

Opis proizvoda Coleman Coastline 3 plus šator sa tri osobe ima čvrstu, stabilnu i izgrađenu za jednostavno penjanje. Ovaj šator za tunele obezbeđuje dovoljno prostora za tri osobe sa dovoljnim prostorom za život i skladištenje kako bi se nosile sa svim svojim kompletom, čak i za produžene boravke. Ostanite zaštićeni od spoljašnjih elemenata ...
PRODUCT DETAILS

opis proizvoda
Coleman Coastline 3 plus šator od tri osobe ima čvrstu, stabilnu i izgrađenu za jednostavno penjanje. Ovaj šator za tunele obezbeđuje dovoljno prostora za tri osobe sa dovoljnim prostorom za život i skladištenje kako bi se nosile sa svim svojim kompletom, čak i za produžene boravke.
Ostanite zaštićeni od spoljašnjih elemenata sa rastućim obraznim listom koji kombinuje osećaj udobnosti koji dobijate uz pomoć obraza sa šavovima sa ventilacijom i jednostavnim čišćenjem tradicionalnih ravnih obrazaca. Optimalni protok vazduha je ključni fokus na ovom dizajnu sa dodatnom ventilacijskom pločom kako bi se obezbedilo da vazduh cirkuliše širom šatora. Ovaj šator dolazi sa prostorom za spavanje od 4,2 m², prostorijom za odlaganje oko 3,78 m², površinom od 26 m² i glavom od 140 cm.
Spavaća soba takođe sadrži jak i otporan polietilen. Vanjski poliester i unutarnja mrežica bez vidljivosti su lagani i otporni na buke. Delovi polova su dovoljno kratki da se lako spakuju u ranac. Osnovni list risera omogućava da hladni vazduh ulazi u podnožje šatora, a zatim se topli vazduh gurne kroz ventilacione panele.
Ima dva vrata, tako da vam ne treba ponovo da se pomerate ako se promeni pravac vetra. Optimalno mesto linija duž stubova i oko šatora obezbeđuje stabilnost u velikim vetrovima. Y-guy-linije pružaju podršku, ali manje naprezanja na šatore šatora. U jednom nagibu omogućava brzo i jednostavno penjanje, unutrašnja spavaća soba je unapred pričvršćena i može se ostaviti kada pakuješ šator.
Stubovi sa bojama sa bojama i polu rukave i unutrašnje kukice spavanja smanjuju greške u pitanju. PVC prozori povećavaju vidljivost i omogućavaju svetlost u šator, ali obezbeđuju privatnost kada je to potrebno. Ventil za napajanje je pogodan otvarač tako da možete da pokrenete električni kabl u šator, takođe imate puno internih džepova.

Hot Tags: 3 plus šator od tri osobe, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kupovina, jeftina, visokokvalitetna, prodaja
Srodni proizvodi

Upit

Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!