Poreklo božićnog drveta

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: May 31, 2017


Savremena božićnica je nastala u Nemačkoj. 24. decembra godine, Nemci su sređivali jelku kod kuće i obesili biskvite na vrhu, simbolizujući svetilište.

Savremena upotreba svih vrsta kolačića umesto svetog hleba, ali i često dodala simbol hristovih sveća. Pored toga, unutrašnjost ima i božićni toranj, drvenog trouglastika, božićnog stabla nalazi se i mala mreža postavljena Hristova statua, toranj ukrašen zimzelenim listovima, svećama i zvezdom.

Do 16. vijeka, božićne kule i stabla Eden su spojene na božićne stabove.

U 18. veku ovaj običaj je počeo popularno u vernim vjerenicama Njemačke, božićnom stablo popularnom 19. stoljeću, zemlja je postala duboko ukorenjena tradicija.

U ranom devetnaestom veku, božićno drvo se širilo u Englesku; Božićno stablo sredinom 19. veka, mužjak kraljice Viktorije, nemački princ Albert da promoviše popularnost.

Još od 17. veka božićno drvo od strane nemačkih imigranata u Severnoj Americi, do 19. vijeka je popularno. U Austriji, Švajcarskoj, Poljskoj i Holandiji su takođe popularni.

Tradicionalno, božićno drveće će biti podignuto do Božića, a zatim ukloniti nakon 12 noći (6. januara). I napredovanje i odlaganje smatraju se nesrećnim. Međutim, Božićno drvo moderne božićne sezone za kupovinu većine prodavnica krajem oktobra postavilo je božićnu postavu.

Prirodna ili veštačka drveća mogu se koristiti kao božićna stabla. Srebrna jela, bela jela, hladna planina, smrča, borova, borova i druga vrsta drveta su najčešće korišćena vrsta božićnih vrsta.

Danas, samo američka potražnja za božićnim stabljima ima 3300-36 miliona stabala, a Evropa je čak 5000-6000 miliona stabala. Svaki Božić, trošak kupovine drveća u svakoj zemlji je u milijardama jedinica (evro / dolar)

Na Božićnom tržištu u Dortmundu, postoji ogromno božićno stablo, božićno stablo je 45 metara, naravno, ovo drvo nije prirodni rast, već kombinacijom 1700 smrče.

Osim evropskog trga, generalno će organizovati veliko božićno stablo, Amerikanci takođe žele da organizuju božićno drvce velikih razmera u važnim prilikama.

U samodređenim Božićnim svetlima, ne ubacujte previše žarulja, kako ne bi sagorevali sijalicu preko opterećenja. Ukrasno Božićno svetlo, prvo treba da testirate svetlosnu žicu normalno. Božićno drvo Nakon završetka dekoracije, preporučljivo je da nežno treperite ukrase koje su čvrsto ukrašene u stablu.

Danas je božićno drvo postalo nezaobilazno ukrašavanje Božića, a svaki Božić se približavao, mnoge trgovačke centre, porodica ima božićno drvo kao ukras. Iako je veličina stabla drugačija, dekoracije na drvetu su takođe različite, ne znate da ste pronašli ne - postoji jedna zajednička stvar: drvo ima zvezdicu na vrhu.

Ali zašto bi trebala biti zvezda? Šta ova zvezda znači?

Zašto je zvezda na vrhu božićnog stabla?

Kada se Isus rodio, na nebu su bile svetle zvezde, a tri sveštenstva i pastirke Orijenta mogle su da pronađu Isusa. Na vrhu svakog drveta mora da ima veliku zvezdu, kao što je vodič za istrebljivanje, tri istog dr. Pronašli su Isusove zvezde. Ali iu nekim zemljama u inostranstvu, tradicionalne običaje, samo porodica Gospoda može da stavi ovu zvezdu nade, druge ne mogu preemptivno.

Šta ova zvezda znači?

Ova zvijezda se zove "Betlehemska zvezda", a rodno mesto Isusa. Zvezda Bordo, neobična podoba Betlehema, zabeležena je u biblijskom Novom zavetu, Mateju II poglavlju. Legenda pre oko dve hiljade godina, kada je Isus rođen u štalama, svetla zvezda dovela je istočne doktorate da pronađu novorođenog Isusa.

Zbog toga božićno drvo uvek ima zvezdu - originalni Božić je proslaviti rođenje Isusa!


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!