Važnost božićnog ložišta

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Sep 27, 2017

1, prvo je da odaberete odgovarajuću lokaciju u kući opremajući božićno drvo.

Možete vratiti vrata iz vrata da biste videli gde prvo mesto često pada kod kuće, gde je mesto okupljanje svetlosti, ovoga puta možemo staviti božićno stablo unutra, ali, kao što je ivica kamina ili prozor On ivica zida, takođe je pravo mesto.

2, odaberite odgovarajuća lampa za boce.

Dekoracija festivala treba da odražava vaše lične potrebe. Ako vam se sviđa tradicionalni stil, izaberite da koristite vrste velikih različitih boja sijalica; Božićno drvo sa svetlom ako želite da uštedite energiju da biste sačuvali planetu, odaberite energetsku štedljivu LED božićnu lampu.

3, koliko svetiljki božićnog stabla

Ekspertski savet: božićno stablo veličine 7 metara, barem koristi 500 malih svetala; svaka veća od jedne stope povećavaće se na 100. Ako vam se dopada sjajniji izgled, možete koristiti 150 sijalica po visini. Naravno, trebalo bi uključiti i širinu božićnog stabla, Božićno drvo s svjetlima, većoj nedjelju božićnog stabla, što je potrebno više sijalica.

4, pripremljeni alati

Svake godine u Sjedinjenim Državama, zato što dekoracija božićnog stabla povređena na hitni broj od više od 15.000, stoga, u dekoraciji božićnog stabla zapamtite da pripremite odgovarajuće alate. Kao što je korištenje električnih ljestvica umjesto slučajno pronaći stolicu do visine; korišćenje standardne žice i produžnog kabla; svaki niz božićnih lampica na sijalici ne može previše previše, oko 500 za niz, Božićno drvo s svjetlom ako vam je potrebno više. Podijeliti u više žica su povezani sa utikačem.

5, Božić stane zajedno

Biće zamotan na božićnom stablu na prvim božićnim lampama u loptu, zvuči malo suvišno. U stvari, to se može izbjeći u dekoraciji božićnih lampica između zapletenih, a pored toga je pogodno uzeti svjetiljke za satove, ručno namotavanje, a ne nered, Božićno drvo s svjetlostom, koji opterećuje rizik od isključivanja sopstvenih .

6, jednostavna metoda navijanja

Prvo okrećite božićna svetla, tako da kada intuitivno možete videti formiranje šare, od vrha stabla do dekoracije.

Ako je božićno stablo u uglu, možete sa strane drveta uključiti na drugu stranu, Božićno drvo s svjetlom duž prednje strane božićnog stabla ukrašeno je na dnu može biti.

Ako je božićno stablo postavljeno ispred prozora, možete hodati po drvetu 360 stepeni, pre i nakon što vidite svetlo.

Kao i šik vertikalne linije je takođe vrlo jednostavno, ali razmak ispod linije biti veći, kako bi se podudario obliku drveta.

Želite da malo malo osetite svetlost, Božićno drvo s svetlom možete zamotati između grane svetlosti drveta.

Ukratko, vaš odmor vam se sviđa.

7, raspored rasvete naprednog prompta

a, biće različite boje svetala božićnih stabala koje su lepše spojene. Belo božićno drvo svetli, a zatim dodajte monohromatske ili višebojne božićne lampe iznad.

b, sa punjivom LET lampom, žičanim vješalicom i nekim noktima za proizvodnju različitih oblika umetničkog božićnog svjetla. Prvo iseći kukicu na vrh vešalice, a zatim ga uvijati u drvo, zvijezda ili drugi oblik pomoću klešta, a potom obmotati svjetla božićnog stabla i konačno visiti na ivici knjižne police ili ivice prozora .

c, božićna rasvjeta zavijena na drvetu na otvorenom. Prvo zamotana oko prtljažnika, božićno drveće sa svetlom, a zatim zavrte prema kraju grana. Posle noći možete videti da je celo drvo osvetljeno, kao efekat bajke.

8, nakon sezone

Obično pre Valentinovog dana, na božićno stablo da uklonite ova dekorativna svetla. Da očistite drvo kada je drvo sa dna drveta počelo polako da okreće božićno svetlo u loptu, božićno drveće sa svetlom i konačno može biti razumni način sakupljanja u ormanu sledeće godine i potom upotrebiti.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!