Razvoj bora

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jul 11, 2017Prema evidenciji Božićnog običaja, prvi borov je mala palma na putu belog grada. Prve noći rođenja Isusa, Devica Marija i sv. Jožef su otišli u hladni grad, vrlo umorni, Devica je neko vreme pala na drvo, ta mala palma, kao da je favorizovana, , Devici Mariji da izdrži hladni vetar. Sredinom noći Isus Hrist je rođen. U to vrijeme, nebo se pojavilo posebno svijetle zvezde, izdalo je divno svetlo, Pine Christmas Tree direktno udario glavu glave palme, okruživao se u prelep otvor. Od tada, mala smeđe drvo na Božiću, činilo se sjajan položaj.

Srednjevekovno doba, popularna verska drama u Nemačkoj, u igri Eden, nakon stvaranja Boga, Adam Eve izdao je Boga kada je igra sa pokrivenom jablanama palmi, koja predstavlja "drvo života" ili "Znaj dobro i zlo drvo ". Kasnije, pismo života u "stablu života" krenulo je u kuću, Pine Christmas Tree je simbol dolaska spasitelja. Sa razvojem ovog simbola, do petnaestog vijeka, ukrašenim borovima, postala je običaja.

Drveće borova pokazalo je na nebesko carstvo. Zvijezde na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvezdu koja vodi mudrog čoveka do Betlehemove potrage za Isusom. Pine božićno drvo Svetlost zvezda znači dovesti svet u svetlost Isusa Hrista. Poklon pod stabom predstavlja dar Božji kroz jedinog sina sveta: nadu, ljubav, radost i mir. Dakle, kada Božićni ljudi ukrašavaju borove stabla.

Legenda o poreklu drveća borova: Rečeno je da je farmer u snježnoj božićnoj noći primio gladno i gladno dijete gdje je imao sretnu božićnu večeru, a dijete je imalo oproštajnu jelku na zemlji i blagosloveno rekao je: "Novogodišnji dan, poklon grana, borovo stablo Pine, ostavljajući ovu prelepu Sugimuru, otplati svoju dobrotu." Otac je otišao, farmer je otkrio da se grane grane stvarno pretvorilo u malo drvo, samo je shvatio njihov prijem. Originalni je glasnik Boga. Ova priča postaje izvor borovog drveta. Kasnije su istorijski podaci zaključeni, oko 200 godina u godini, počeli su koristiti grane kao ukrase, kao način proslavljanja Božića.

Zimzeleno drvo sa jelima ili borovima sastavljenim od svijeća i ukrasa u sklopu Božićne proslave. Moderno borovo stablo potiče iz Njemačke. 24. decembra svake godine, Nemci su kod kuće postavili jelku (drvo rajskog vrta) i stavili biskvite na njega, Pine Christmas Tree koji simbolizira svetilište (znak hrišćanske okupljanja). Savremena upotreba svih vrsta kolačića umesto svetih kolačića, ali često dodaju simbol Hristove sveće. Pored toga, unutrašnjost takođe ima božićni toranj, drvenu strukturu trougla, ima mnogo malih rešetaka postavljen Hristov statu, toranj ukrašen zimzelenim granama i listovima, svećama i zvezdom. Do 16. vijeka, božićne kule i stabla Eden su spojene u borove stabove za drvo.

Borovi na ukrasu drveća, svet izgleda sličan. Borova stabla se koriste u zimzelenim drvećem, uglavnom četiri ili pet metara visoka mala palma, ili male borove šume, posećene u velikom cvetnom loncu unutra, drvo je puno šarenih svijeća ili malih svjetala, a zatim visi sve vrste. dekoracije i trake, kao i dječje igračke i porodični pokloni. Nakon što je dekoracija dobra, na uglu dnevne sobe. Ako se nalazi u crkvi, auditorijumu ili javnim mjestima, borovi su relativno visoki, ali se drvo može staviti pod poklon.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!