Božićno drvo nastalo u Njemačkoj

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jul 11, 2017


Savremene božićne stabla potiču iz Njemačke, a kasnije postepeno popularne u svijetu, kao proslave Božić u jednoj od najpoznatijih tradicija. Često su ljudi na Božiću pre i posle zimzelene biljke kao što su borovi u kuću ili na otvorenom, a ukrašeni su božićnim svetlima i dekoracijama boja. I stavite anđela ili zvezde na drvo.

Kako dekoriše božićno stablo?

Opšte božićno drvo je izrađeno od pvc materijala pero krila omotanom metalnom stentom, manja umetna božićna stabla koju će neki pričvrstiti od drveta odrezane sa baze. Veličina božićnog drveta visine 5 cm postavljena na stolu ornamenata, do 200 cm velikog rasporeda stabla. Poslednjih godina, popularniji je "optičko božićno drvo", sve dok se snaga priključi na drugu nijansu.

Kako je božićno ukrašavanje dvoje?

Ako je veća veličina božićnog stabla, najčešće je prvi komplet čitavog paketa koji olakšava rukovanje, kupuje i zatim oslobađa. Božićno drvo Obratite pažnju na puno grane grickala će izgledati da budu živi, ali grane se ne urede previše uredno, kako bi se zadržao malo prirodnijeg oblika.

Kako božićno stablo ukrašava tri?

Zatim vezan za mali nakit, vrh mora odabrati blesaviji nakit, imati završni dodir efekta, obično se koristi zlatna petokraka zvezda, Božićno drvo možete staviti delikatne lutke iz Santa Clausa. Ako želite da dodate, automatski će se ugasiti blistavo božićno osvetljenje, ali takođe obratite pažnju na to da li je kabl za napajanje dovoljno dug, da li je žici izbjegnuta linija za hodanje, svaka linija svetlosti je čvrsto fiksirana, posebno obratite pažnju na to Napon je dovoljan.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!