Pine Drveće su veće

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jun 28, 2017


Borova stabla su zimzelena drveća kao deo Božićne proslave. Pošto su borove zimzelene, ovo zimzeleno drvo simbolizira večni život koji su Hrišćani dali Hristu. Točkani krošnjaci ukazuju na nebo. Zvijezde na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvezdu koja vodi mudrog čoveka do Betlehemove potrage za Isusom. Svetlost zvezda znači da svet dovede do svetlosti Isusa Hrista. Poklon pod stabom predstavlja dar Božji kroz jedinog sina sveta: nadu, ljubav, radost i mir.

Izbor borovog stabla iz borovih razloga: zato što je Božić u zimi, tako da borovi koriste zimzeleni drveće. Pošto su borove zimzelene, ovo zimzeleno drvo simbolizira večni život koji su Hrišćani dali Hristu.

Božić za ukrašavanje stabala stabla borova:

Prema evidenciji Božićnog običaja, prvi borov je mala palma na putu belog grada. Prve noći rođenja Isusa, Devica Marija i sv. Jožef otišli su u hladan grad, vrlo umorni, Devica je neko vreme pala na drvo, ta mala palma, Pine božićno stablo kao da je favorizovana Izgleda, Otkrila je svoje grane, Devici Mariji da izdrži hladni vjetar. Sredinom noći Isus Hrist je rođen. U to vrijeme, nebo se pojavilo posebno svetlih zvezda, izdalo je divno svetlo, direktno udario glavu glave palme, okruživao se u prelep otvor. Od tada, mala smeđe drvo na Božiću, činilo se sjajan položaj.

Srednjevekovno doba, popularna religijska drama u Nemačkoj, u igri Eden, nakon stvaranja Boga, Adam Eve izdao je Boga kada je igra pokrivena jablanima, koja predstavlja "drvo života" ili "Znajte dobro i zlo Drvo ". Kasnije, pismo života u "stablu života" krenulo je u dom, simbol dolaska spasitelja. Sa razvojem ovog simbola, do petnaestog vijeka, ukrašenim borovima, postala je običaja.

Drveće bora pokazalo je na nebesko carstvo. Zvijezde na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvezdu koja vodi mudrog čoveka do Betlehemove potrage za Isusom. Pine božićno drvo Svetlost zvezda znači da svet dovede do svetlosti Isusa Hrista. Poklon pod stabom predstavlja dar Božji kroz jedinog sina sveta: nadu, ljubav, radost i mir. Dakle, kada božićni ljudi ukrašavaju borove šume.

Legenda o poreklu drveća borova: Rečeno je da je farmeru u snježnoj božićnoj noći primio gladno i gladno dijete gdje je imao sretnu božićnu večeru, a dijete je imalo oproštajnu jelku na zemlji i blagosloveno Rekao: "Novogodišnji dan, poklon grana, ostavljajući ovu prekrasnu Sugimuru, otplati svoju ljubaznost." Dete je otišlo, farmer je otkrio da se grane grane stvarno pretvorilo u malo drvo, Pine Christmas Tree samo je shvatio njihov prijem. Original je Božiji glasnik. Ova priča postaje izvor borovog drveta. Kasnije istorijski podaci su zaključeni, oko 200 godina u godini, počeli su koristiti grane kao ukrase, kao način proslave Božića.

Zimzeleno drvo sa jelima ili borovima sastavljenim od svijeća i ukrasa u sklopu Božićne proslave. Moderno borovo stablo potiče iz Njemačke. 24. decembra svake godine, Nemci su kod kuće postavili jelku (drvo rajskog vrta) i stavili biskvite na njega, simbolizujući svetilište (znak hrišćanske okupljanja). Savremena upotreba svih vrsta kolačića umesto svetih kolačića, Pine Christmas Tree, ali takođe često dodaju simbol hristove sveće. Pored toga, unutrašnjost ima i božićni toranj, drvenu strukturu trougla, ima mnogo malih rešetki postavljen Hristov statu, toranj ukrašen zimzelenim granama i listovima, svećama i zvezdom. Do 16. vijeka, božićne kule i stabla Eden su spojene na borove drveće za drvo.

Borovi na dekoraciji drveta, svijet izgleda sličan. Borova stabla se koriste u zimzelenim drvećem, uglavnom četiri ili pet metara visoka mala palma, ili male borove šume, postavljene u veliki cvetni lonac unutra, drvo je puno šarenih svijeća ili malih svjetala, a zatim visi sve vrste Dekoracije i trake, kao i dječje igračke i porodični pokloni. Nakon što je dekoracija dobra, na uglu dnevne sobe. Pine božićno stablo Ako se nalazi u crkvi, auditorijumu ili javnim mestima, borovi su relativno visoki, ali se drvo može staviti pod poklon.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!