Bor je Zimzelena

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Nov 02, 2017

Bor je simbolično značenje Božićnog drvca jer bor je zimzelena, zimzelena stabla simbolizira vječni život kršćana koji vjeruju u Krista. Šiljati krošnjama Pokažite na nebu. Zvijezde tufne na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvijezdu koja vodi mudrac Betlehemu je potraga za Isusa. Svjetlost zvijezde znači Krist gospodin koji donosi svjetlo svijeta. Bor Božić dar pod drvce predstavlja Božjeg sina mu.

Jer bor je zimzelena, zimzelena stabla simbolizira vječni život koji Kršćani dali za Krista. Šiljati krošnjama Pokažite na nebu. Zvijezde tufne na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvijezdu koja vodi mudrac Betlehemu je potraga za Isusa. Svjetlost zvijezde znači Krist gospodin koji donosi svjetlo svijeta. Poklon ispod jelke predstavlja Božji dar kroz jedini sin svijeta: nade, ljubavi, radosti i mira.

Bora bora razloga stablo stablo izborom: jer Božić je u zimskom periodu, Božićni bor. tako Božićno drvce koristi borova su zimzeleno drveće. Jer bor je zimzelena, zimzelena stabla simbolizira vječni život koji Kršćani dali za Krista.

Božić za ukrašavanje bora stablo stablo razloga:

Prema podacima prilagođene Božić, prvi bor stablo je male palme na Bijelu stranu grada. Prve noći rođenja Isusa, djevice Marije i Svetog Božića bor Joseph pripala hladan grad, vrlo umorni, djevice pao na stablu za neko vrijeme, one male palme kao da omiljen način za početak svoje grane , djevici Mariji da izdrži hladan vjetar koji puše usred noći Isus Krist je rođen. U ovom trenutku, nebo pojavio posebno sjajne zvijezde, izdala divno svjetlo, Božićni bor. direktno pogodak male palme stablo glavu, zaokružena u prekrasnim otvora. Od tada, male smeđe drvo u Božić, to činili slavno pozicija.

Srednjeg vijeka, popularni vjerske drame u Njemačkoj, u igri od Eden, nakon stvaranja Bog, Adam Eve izdao Boga kad igra sa pročelje s jabuka palmama, koji predstavlja "stablo života" ili "Znati dobro i zlo stablo". Kasnije, pismo života u "tree of life" preselio u dom, Božićni bor. simbol dolaska spasitelja. S razvojem tog simbola, do Petnaestog stoljeća, uređena borova, postalo običaj.

Stabla borova ukazao na kraljevstvo nebesko. Zvijezde tufne na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvijezdu koja vodi mudrac Betlehemu je potraga za Isusa. Svjetlost zvijezde znači Krist gospodin koji donosi svjetlo svijeta. Poklon ispod jelke predstavlja Božji dar kroz jedini sin svijeta: nade, ljubavi, radosti i mira. Kad Božić ljudi ukrašavaju Borove šume.

Legenda o podrijetlu stabla borova: rečeno je da farmer primio gladan i gladne djece u Snježne Božićne noći gdje je jeo za raskošnu Božićnu večeru. Bora Božićno drvce na terenu i blagoslovljen, rekao je: "svake godine, dar je puna grana, ostavljajući ova prekrasna jele selo, vraćam vam vašu ljubaznost." Dijete lijevo, farmer našao grančice pretvorio u mali stablo, samo razumjeti njihov prijem original je Božji glasnik. Ova priča postaje izvor bor. Kasnije povijesnih podataka zaključiti, oko 200 godina u godini, počela koristiti grane kao ukrasa, kao način slaviti Božić.

Zimzelena stabla s jele ili Borove napravio sa svijećama i ukrasima kao dio Božićno slavlje. Moderni bor dolazi iz Njemačke. Prosinac 24, Nijemci Uređen jele (drvo od raj) kod kuće i postavljenim biskvite, simbolizira svetišta (znak kršćanskog pomirenja). Moderno korištenje svih vrsta kolačića umjesto Svete kolačići, Božićni bor ali također često dodati simbol Krista svijeće. Osim toga, unutrašnjost također ima Božić toranj je drveni trokut strukture, postoje mnoge male rešetke stavljen kip Krista, toranj ukrašen zimzelene grane i lišće, svijeće i zvijezda. Božićni bor iz 16 veka, Božić kule i Eden stabla su spojene u borova za drvo.

Borova na uređenje stablo, svijet čini se da je isto. Borovi se koriste u zimzelena stabla, uglavnom četiri ili pet metara visok palme ili malih borova, posađene u velikim lončanica unutra, stablo je puna male šarene svijeće ili mala svjetla, Božićni bor i onda objesiti sve vrste A razne ukrase i r ibbons, kao i dječje igračke i obiteljske darove. Nakon ukrašavanja je dobro na kutu dnevnog boravka. Ako se nalazi u crkvi, gledalište ili javnim mjestima, borova su relativno visok, ali drvo se također može smjestiti pod dar.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!