Pine Tree je simbol večnog života

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Izbor borovog stabla iz borovih razloga: zato što je Božić u zimi, tako da borovi koriste zimzeleni drveće. Pošto je borove zimzeleno, ovo zimzeleno drvo simbolizira večni život hrišćana koji vjeruju u Hrista.

Božić za ukrašavanje stabala stabla borova:

Prema evidenciji božićnog običaja, prva borova stabla su mala palma na bijeloj strani grada. Prve noći Isusovog rođenja, Devica Marija i sv. Jožef su otišli u hladni grad, vrlo umorni, Devica se malo odmara na drvetu, ta mala palma, kao da je favorizovana Izgleda, razvila svoje grane , Devici Mariji da izdrži hladni vetar. Sredinom noći Isus Hrist je rođen. U to vrijeme, nebo se pojavilo posebno svetlih zvezda, izdalo je divno svetlo, Pine Christmas Tree direktno udario glavu glave palme, okruživao se u prelep otvor. Od tada, mala smeđe drvo na Božiću, činilo se sjajan položaj.

U srednjem veku, popularna religijska drama u Nemačkoj, u igri Eden, nakon stvaranja Boga, Adam Eve izdao je Boga, predstave s prekrivenim palmama od jabuka, koje predstavljaju "drvo života" ili "Znajte dobro I zlo drvo ". Kasnije, pismo života u "stablu života" krenulo je u dom, simbol dolaska spasitelja. Sa razvojem ovog simbola, do XV vijeka, Pine Christmas Tree je ukrašavala borove staze, postala je običaja.

Drveće bora pokazalo je na nebesko carstvo. Zvijezde na vrhu stabla predstavljaju posebnu zvezdu koja vodi mudrog čoveka do Betlehemove potrage za Isusom. Svetlost zvezda znači da donese svetlost Gospoda Isusa Hrista. Poklon pod stabom predstavlja dar Božji kroz jedinog sina sveta: nadu, ljubav, radost i mir. Dakle, kada božićni ljudi ukrašavaju borove šume.

Legenda o poreklu drveća borova: Rečeno je da je farmeru dobio gladno i gladno dijete u snežnoj božićnoj noći gdje je jedo raskošnu božićnu večeru. Na tlu i blagoslovenima rečeno je: "Novogodišnji dan, poklon grana, ostavljajući ovo prekrasno jelo selo, da vam vrati dobrotu." Dijete je otišlo, farmer je otkrio da su grane grane pretvorene u malo drvo, on samo razume njihov prijem. Originalni je glasnik Boga. Ova priča postaje izvor borovog drveta. Kasnije istorijski podaci su zaključeni, oko 200 godina u godini, Pine Christmas Tree je počeo da koristi grane kao ukrase, kao način proslave Božića.

Zimzeleno drvo sa jelima ili borovima sastavljenim od svijeća i ukrasa je dio Božićne proslave. Moderno borovo stablo potiče iz Njemačke. Nemci su kod kuće 24. decembra imali jelku (drvo rajskog vrta), Adam i Dan dneva, i obesili biskvite na njemu, simbolizujući svetilište (znak hrišćanske ispovesti). Savremena upotreba svih vrsta kolačića umesto svetog hleba, ali i često dodala simbol Hristove sveće. Pored toga, unutrašnjost takođe ima božićni toranj, drvenu strukturu trougla, ima mnogo malih rešetaka postavljen Hristov statu, toranj ukrašen zimzelenim listovima, sveće svježeg božićnog svijeta i zvijezda. Do 16. vijeka, božićne kule i stabla Eden su spojene na borove drveće za drvo.

O dekoraciji borova na svetu, čini se da je svijet isti. Borova stabla se koriste u zimzelenim drvećem, uglavnom četiri ili pet stopa visokih palmi, ili male borove šume, posećene u velikoj cvjetnoj lončići unutra, drvo je puno svijetlećih svijeća ili malih svjetala, a zatim visi sve vrste Raznovrsni ukrasi I trake, kao i dječje igračke i porodične poklone. Nakon što je dekoracija dobra, na uglu dnevne sobe. Ako se nalazi u crkvi, auditorijumu ili javnim mjestima, borovi su relativno visoki, Pine Christmas Tree, ali drvo takođe može staviti dar ispod.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!