Pe Božićno ukrašavanje koraka

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jul 21, 2017


Pe božićno drvo je upotreba PE materijala. Božićni listovi, verodostojnost i pritisak od običnih PVCpe božićnih stabala je bolje, sa PE lišćem proizvedeni pe stabla bliže stablu, od strane potrošačkog omiljenog, Božića postavljenog u dekoraciju vrata kuće ili firme, To je veći stepen.

Pe božićno drvo

Visoka: 2,1 m (može se prilagoditi)

Materijal: PVC list

Stopala od drveta: gvozdene noge

Dekoracije: Nijedno

Rasvjeta: (opciona svetla ili LED svetla)

Odmah do Božića, a sada na putu već vidimo da je puno biznisa ukrašeno na božićnom stablu postavljenom, crvenom i zelenom, sjajan vrlo lijep, pa Božićno drvo nije mali simbol Božića, da Pe Božić Ukrase koje? Kako ukrasiti pe Božić? Pratite Xiaobian da razumete sledeće:

Božić je sada u Kini, takođe je veoma popularan festival, PE Božićno drvo svaki dan će biti ukrašene mnoge poslovne prodavnice na božićnim stabljima koje su se udaljile od atmosfere, a ovo drvo zbog dekoracije različitih materijala, efekat je drugačiji , ali totalni ukrasni koraci ili skoro da vidimo kako da ukrasite pećnjak

Dekoracija pe božićno Korak jedan: prvi put božićno stablo da se popravi lišće u podkonstrukciji, završavajući svaki sloj božićnih listova, tako da se širenje listjača povećava. PE božićno stablo ukrašeno drvo stabla. Korak dva: grane i lišće na pećnici, ovo nije ograničeno na način kako su postavljeni, prema rasporedu njihovih preferencija, najčešće korišćeni način za gornji i donji krst, a zatim jedan po jedan skup grane, pažljivo ne previše čiste, Držite malo prirodnog držanja drveta. PE božićno ukrašeno ukrašeno božićno drvo. Korak tri: sledeće može početi da organizuje božićna svetla, prosječna rasvjeta je tačka. Može se slojeviti oko drveća ili navijanjem i dole. Konačno, pažljivo odabrani nakit visi na drvetu. Kako bi se izbjegla slika je suviše komplikovana, preporučuje se da se ne biraju previše vrsta nakita, mogu se odabrati iste boje roba, ukrašene pe pećom imati će neočekivane rezultate.

Xiaobian podsjetnik: u rasporedu Božićnih svjetala, ne ubacujte previše žica, najbolje je da ne premašite 300W svjetla, to jest, 100W svjetla ne blokiraju 3 stringove; 50 & #; W svetla ne uključuju 6 žica, kako ne bi sagorele sijalicu. Pored dekoracije Božićnih svjetala, PE Božićno drvo prvo trebate testirati svjetlosni niz je normalno, a zatim raspoređeni; i dijamantske žice, lako se može zakačiti uzrokovano greškom sijalice ne sija, izgled treba posvetiti posebnu pažnju. Pe Božićna dekoracija završena je nakon prijedloga da nežno protresemo nakit da vidimo da je čvrsto ukrašen u stablu.

Pe božićno drvo je glavni ukras Božića, pa sve dok je izašlo božićno drvo ukrašeno dobrom božićnom atmosferom, ukrasima božićnih izdanja i mnogim, PE Božićno drvo, konkretno šta, kako ukrasiti Božićno drvo Xiaobian vam dati ovdje da uvedemo ovde, i požurimo da pokušamo sada.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!