Fiber-optička božićna drevesa su vrlo ukrašena

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Aug 15, 2017

Odjeljak za promjenu svjetlosti odjeljaka optičkog božićnog stabla pripada području porodične životne dekoracije. Sastoji se od školjke, izvora svetlosti, trake i uređaja za pozicioniranje svetla optičkog vlakna sastavljen je od boje koji se nalazi između izvora svetlosti i pakovanja vlakana, Fiber Optic Christmas Tree i može se raditi kontinuirano pod malim mehanizmom prenosa; Površina trake je podeljena na dva ili više regiona, Fiber Optic Christmas Tree i različiti regioni se formiraju različitim kombinacijama boja, svaki region ima svoj zakon o promeni boje. Svetlost kroz traku, kroz sloj vlakana u pozicionirajućem rukavu, duž različitih staza do kraja optičke žice. Odgovarajući optički sklop istog područja na traci istovremeno emituje svetlost iste boje, a odgovarajući optički sklop u susednom regionu istovremeno emituje drugu boju.

Proces proizvodnje biljnih jelovnika. Fiber-optički filamenti su ravnomjerno raspoređeni na ravni ili cilindar sa dvostranim ili drugim lepkom i listovima lijepljenim zajedno, Fiber Optic Christmas Tree je ugao između vlakana i dvostranog lepka između 40 ° -85 °, dok je smjer Vlakna i pravca rasporeda listova su slični. Ljepljeni filamenti i listovi su ravnomjerno navijeni na grane, Fiber Optic Christmas Tree i filamenti su ravnomerno raspoređeni preko grana, a svjetiljke se nalaze na vrhu listova. Fiber-optičko božićno drvo, koje je napravljeno metodom pronalaska, ravnomerno se distribuira svetlosnoj tački vlakna optičke filamente, koja emituje zaslepljujuće svjetlo i visoko dekorativno.

Vlakno-optičko božićno drvo sa visokom sigurnošću, snagom, bojom raznolikosti karakteristika, ima bazu u drevenom slivu, vatri stoke, rasvjeta boje, boje u boji itd., To je božićno stablo na božićnom stablu, koristeći optička vlakna Da izgube karakteristike izgubljenog, kroz podnožje bazena u božićnom stablu instaliran je izvor svetlosti u boji, snimljen u lampu boje iznad boje bazena, prenosi na optički vlak i tako osvjetljava božićno stablo, Fiber Optic Christmas Tree, jer je umivaonik boja Rotirajuće tako da optičko vlakno božićnog stabla otkrivaju različite boje svetlosti, formira svetlucavu boju boje.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!