Fiber optičko božićno drvo pripada porodičnom životu

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Oct 12, 2017

Vlakna božićnog drveta je simulacija božićnih stabala, uglavnom korišćenjem plastičnih, tankih filmova u boji i malim sastavom lantera.

Vještačko božićno Voda pripada području porodičnog života. Sastoji se od školjke, izvora svetlosti, trake i uređaja za pozicioniranje snopa optičkog vlakna sastavljen je od boje koji se nalazi između izvora svetlosti i pakovanja vlakana i može se raditi kontinuirano pod malim mehanizmom prenosa; Fiber Optic Christmas Tree Površina trake je podeljena na dva ili više regiona, a različiti regioni se formiraju različitim kombinacijama boja, svaki region ima svoj zakon o promeni boje. Svetlo kroz traku, Fiber optičko božićno drvo kroz sloj vlakana u pozicionirajućem rukavu, duž različitih staza do kraja optičke žice. Odgovarajući optički sklop istog područja na traci istovremeno emituje svetlost iste boje, a odgovarajući optički sklop u susednom regionu istovremeno emitira drugu boju.

Uticajni model ima za cilj da obezbedi optičko božićno drvo sa novom strukturom i superiorno simuliranom božićnom stablu.

Fiber božićno drvo Sastoji se od brojnih grana, svaka grana višestrukih grana je opremljena sa brojnim listovima, štapićem za drvo i saksijom za pričvršćivanje šipke stabla, što se karakteriše time što svaka grana višestrukih grana sastoji se od gomila višestrukih optičkih vlakana i najmanje jednog nosača. ; Fiber Optic Christmas Tree Svako optičko vlakno u snopu više optičkih vlakana vezano je listom na grani; Drvo štapa je sastavljeno od optičkog vlakna koji sadrži mnoštvo grana, Fiber Optic Christmas Tree, u kojem je uključeno najmanje jedan nosni glavni štap, a pod električnim svetlom postavljen je podesivi električni izvor svetlosti i nalazi se u saksiji. Na grani je postavljen fiksni komad i periferni stub stabla.

Vlakna optičke boje božićnih stabala, jer su grane i stablo od drveta napravljene od optičkih vlakana, a svako od njegovih optičkih vlakana i komad lepljenja listova, ispod stabla sa električnim svetlom, tako da svako optičko vlakno pod dejstvom električnog izvora svetlosti u svom lepljivanju listova glave da emituju svetle tačke boje, tako da korisni model nije samo nova struktura i svež.

Sastoji se od višestrukih grana, velikog broja lišća, stabla drveća i cvjetnog korpusa koji se koristi za pričvršćivanje polova drveća. Svaka od grane u više korena stabla sastoji se od skupa više optičkih vlakana i najmanje jedne potporne šipke, a svako optičko vlakno u višestrukim optičkim vlaknima je vezano listom na grani. ; Drvo šipka se formira optičkom fazom koja sadrži mnoštvo grana, Fiber optičko božićno stablo u kome je uključeno najmanje jedan nosni glavni štapić, a podesan izvor svetlosti je raspoređen ispod šipke i nalazi se u saksiji. Korisni model je pogodan za božićne ukrase ili poklone.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!