Uobičajene vrste

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Jan 18, 2016

Četinjača

Songbo razred je kolektivno u Golosjemenjače Coniferopsida Sonko (Pinaceae) i taxodiaceae (Taxodiaceae), čempres (čempres) i Araucaria obitelj (Araucariaceae). Što, čempres drveća najviše ne vraćanje trokut Tower-poput, vrlo manje je kao Božićno drvce pomoću; dok Nanyang Cedar odjeljak stabala izvornih Yu Južne hemisfere (nalazi se u Južnoj hemisferi Novi Zeland i Australiju, osim), obično samo na južnoj hemisferi kao božićna jelka sa drugih područja vrlo manje nekad kao Božićno drvce; u Sonko i Cedar odjeljak u, zbog borova Sekcija po ima broja vrsta, ali taxodiaceae više od 10 puta, pa bor dijelu biljka često je kao Božićno drvce.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies), više od 10 vrsta stabla se koriste kao božićna drvca u svijetu nego bilo koje druge vrsta, zbog jele, lijepa, boja i miris ugodan i list izrezati nakon sušenja nije lako skinuti, postaje najpopularnija vrsta Božićno drvce. JELE (Abies alba, također poznat kao JELE, obične jele) se smatra većina tradicionalnih Božićno drvce.


Picea

Smreke i jele stabala s tornja i bar teško ostavlja, je jedan od glavnih stablo vrsta Božićno drvce. Među njima je, na smreke (Picea abies), lako Rasti, niska cijena i stoga je vrlo česta vrsta Božićno drvce.


Pinus

Pine je član, kao što su obični bor, lycopodium, Borove, a u nekim područjima će biti odabran kao Božićno drvce. Od jele i spruces, doza je manja.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!