Božićno drvce simbolizira život oporavak

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Sep 15, 2017

Božićna drvca su jedan od najslavnijih tradicija proslave blagdana Božića. Obično ljudi stavite zimzelene kao bor u kuću ili na otvorenom oko Božića i ukrasite sa Božić svjetla i šarene dekoracije. I anđeo ili zvijezda na vrhu stabla. Zimzelena stabla Ukrašene svijeće i ukrase, kao dio proslave blagdana Božića. Moderna jelka dolazi iz Njemačke. Nijemci ukrašavanje jele (drvo od Eden) kod kuće na 24 prosinac svake godine, Adam i Eva, i objesiti palačinke na vrhu, Božićno drvce koje simbolizira Sveti kruh (znak kršćanskog pomirenja). U moderno doba, uporabom raznih kolačića umjesto Sveti kruh, često u pratnji simbol Krista svijeća. Osim toga, unutrašnjost isto tako opremljen sa Božić toranj, drvene trokutaste građe, s mnogo malih police stavljen na kip Krista, Božićno drvce toranj ukrašen zimzeleno lišće, svijeće i zvijezda. Do 16.St Božić toranj i raj su spojene u božićna drvca.

Ovaj običaj je bio popularan među vjernicima u njemačkom Luteranske crkve u 18.stoljeću, ali to nije bio do 19 stoljeća zemlje postao popularan postaje duboko ukorijenjenih Njemačke tradicije. Početkom 19 stoljeća, Božićno drvce je proširio u Englesku i suprug kraljice Viktorije i njemački princ Albert su se popularizirao u sredinom 19. Viktorijanski božićna drvca su Ukrašene svijeće, Božićno drvce bombona i miješanih kolača, i objesio na grane s trakama i papir lanaca. Već u 17.St, Božićno drvce je doveo do Sjeverne Amerike njemački doseljenici i bila je popularna u 19. U Austriji, Švicarskoj, Poljskoj i Nizozemskoj su također vrlo popularni. U Kini i Japanu, Božićno drvo je uvedena od strane američkih misionara u 19 i 20 stoljeća, jelka ukrašena šarenim cvijećem.

Božićno drvce povijest

Kao Božić nastao u poganski običaji, božićna drvca također imaju daleku povijest, i postati česta pojava u mnogim kulturama u zimi. Božićna drvca se uglavnom tumače kao božićna drvca. Drevne poganske tvrdnje su bili sačuvani u kršćanstvo, Božićno drvce i zimzelena stabla simboliziraju slavljenje života preporod.

Rimsko carstvo razdoblja, drevni rimski mozaik (prisutni Tunis), rezultati mita pobjednički iz indijske grčkog Boga vina i muške plodnosti, Dioniza (Dioniz, moderni povjesničari smatraju da je Bog reinkarnacija) drži grane crnogoričnih stabla. Kršćanski proces se također može potvrditi u snu križa drevnog engleskog pjesništva (san raspeće), stablo je instrument mučenja Isusova mučenja. Božićno drvce u pjesmi također navodi identifikaciju dobra i zla stabala zabilježeno u Postanku.

Moderna carina izravno dokazati poganski običaji. Najraniji dokumenti sežu u Njemačku u 16 stoljeću; Ingeborg Weber-keller, profesor europske antropologije u Marburgu, identificirani 1570 Bremen Industry Association godišnju brošuru kako koristiti hladno košulja plus jabuke, orasi, datumi, kokos, Božićno drvce keksa i papir cvijeće uređene su u ceh kuće na oduševljenje djece članova udruge industrije koji skupljaju slatkiše za Božić. Još jedna referenca je iz Basela, Božićno drvce gdje po Mjeri učenik nosili drvo Ukrašene jabukama i sirom u blizini grada u 1597.

Ukrase na Božićno drvce izgleda slično širom svijeta. Jer Božić je zimi, Božićno drvce služi zimzelenim drvećem. Uglavnom je četiri ili pet metara visokim mala palma ili mali bor, zasađene u velike saksije prekrivene šarene male svijeće ili žarulje, Božićno drvce i raznih ukrasa i vrpce, kao dječje igračke i darovi od njihove obitelji. Nakon ukrašavanja, staviti u kutu dnevnog boravka. Ako se nalazi u crkvi, gledalište ili javnom mjestu, relativno visok je Božićno drvce, Božićno drvce i drvo se također može smjestiti pod dar.

Prema podacima carinske Božić, prvi Božićno drvce je male palme na cesti bijela hladan grad. Prve noći Isusova rođenja, djevice Marije i Sv. Josipa, kad su odlazili na bijele hladne grad, bili jako umorni, djevica je odmara ispod onog drveta neko vrijeme i male palme, kao što je omiljen, razvijao svoje grane i dao djevica prehladu vjetar. Usred noći, Božićno drvce Isus Krist je rođen. U ovom trenutku, posebno inteligentan pojavila zvijezda na nebu, emitira divno svjetlo direktno u malom palmino drvo glavu, zaokružena u prekrasnim otvora. Od tada, male palme u Božić, zauzima središte slavno pozicija. Što se tiče Božićno drvce biti popularan u cijelom svijetu, to je samo 19. U srednjem vijeku, nemački poznate vjerske drame, u raj, kad je Bog stvorio muškarca, Adama i Eve izdao Boga, igrati sa palma prekriven jabuka, koja predstavlja "Stablo života" ili "znam dobro i zlo stablo." Kasnije, "Drvo života" u Sukri 's igra je preselio kuće, simbolizira pojavom spasioca. Uz ovaj simboličan razvoj, stoljeća, ukrašavanje Božićno drvce, postao je običaj.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!