Božićno drvce lampa navijanje metoda

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Sep 06, 2017


Sve više i više ljudi s Kristom preko Božića, ne mogu pomoći osim da organizirati Božićno drvce potrošiti neki mozak. Božićno drvce svjetla su osnovni ukras, udio odgovarajuće, navijanje viseće stablo zvona možete učiniti odmor više kreće više sjajna. Ali broj Božićno drvce svjetla na kraju, kako odabrati kako ga?

1, prvi je izabrati odgovarajuće mjesto na naslovna opremanje Božićno drvce.

Možete gurnuti vrata od vrata i vidjeti mjesto gdje prvi često pada kod kuće, gdje je mjesto prikupljanja svjetlosti, ovaj put možemo staviti Božićno drvce unutra, ali Božićno drvce s svjetlo kao što su rub kamina ili prozor na rubu je zid je također pravo mjesto.

2, odaberite odgovarajući Božićno drvce svjetla.

Ukras festivala treba odražavati vaše osobne Preferencije. Ako vam se sviđa više tradicionalni stil, odlučite da koristite vrsta različitih boja sa žarnom niti žarulja; Božićno drvce s svjetlo ako želite uštedjeti energiju da spasi planet, izaberite ušteda energije LED Božićno drvo svjetlo bar.

3, koliko svjetla

Stručni savjet: 7 metara visok Božićno drvce, barem koristite 500 malih svjetla; Svaki 1 viša, Povećat će 100. Ako vam se sviđa više briljantan izgled, koristite 150 žarulje na metar visoke. Naravno, širina božićna stabla treba uključiti, veće tjedan božićna stablo, više žarulja potrebno.

4, spreman alati

Svake godine u Sjedinjenim Državama, jer ukras Božićno drvce ozlijeđen broj hitne više od 15.000, stoga, u ukras pred Božićno drvce ne zaboravite pripremiti pravi alat. Kao što su korištenje električnih ljestvi, a ne nemarno naći stolicu jastučić visoke; Božićno drvce sa svjetlom korištenje standardnih žica i moć produžni kabel; Svaki niz Božićno drvce žarulju možete odabrati previše, oko 500 za string, ako ti treba jos biti podijeljen u više nizova priključeni utikač.

5, Božićno drvce svijetli zajedno

Će biti završeni u Božićno drvo na prvi Božićno drvce svjetla u loptu, Božićno drvce sa svjetlo to zvuči pomalo suvišan. U stvari, to se može izbjeći u ukrašavanje Božićno drvce svjetla između na zapetljanu zajedno, osim toga, to je pogodan za uzeti sat stablo svjetla, ruka navijanje, Brkati, braving opasnost od posrtanja i vlastite.

6, jednostavna navijanje metoda

Prvo uključivanje Božićno drvce svjetla, tako da kada budete intuitivan za formiranje uzorka, s vrha stabla na ukrašavanje.

Ukoliko je Božićno drvce u kutu, možete od strane stabla koji su uključeni na drugu stranu, Božićno drvce sa svjetlo na frontu Božićno drvo uređena do dna može biti.

Ako Božićno drvce se nalazi ispred prozora, možete hodati uokolo stabla 360 stupnjeva, prije i poslije možete vidjeti svjetlo.

Kao šik vertikalne linije je također vrlo jednostavan, Božićno drvce sa svjetlom nego razmak između redaka ispod veće, kako bi uskladiti oblik stabla.

Hoće da se svjetlo malo 3D razuma, možete omotati između grana stabla drveta svjetla.

Ukratko, vaš svečani volite.

7, svjetlo aranžman napredne savjeta

a, će biti različite boje svjetlosti Božićno drvce omotan zajedno ljepše. Bijeli Božić stablo svjetla, a zatim Dodajte jednobojan ili više boja Božićno drvce svjetla gore.

b, punjiva LET lampu, vješalicu i eksere proizvesti različite oblike umjetnosti Božićno drvce svjetala. Prvo odsjeći kuka na vrhu vješalica, onda uviti u stablo, jelka sa svjetlo zvijezda ili drugih oblika sa kliješta, zatim Zamotajte Božićno drvce svjetla i konačno objesiti na rub police ili rub prozora.

c, Božićno drvce svjetla Zamotan u drvo na otvorenom. Prvo omotan oko debla, a zatim zamotan prema kraju grane. Nakon noći, možete vidjeti čitavo stablo svijetli, kao bajka efekt.

8, posezoni prijem

Općenito prije Valentinovo, za Božićno drvce za uklanjanje ove ukrasne svjetla. Za počistiti stabla kada drvo iz dubine stabla, polako Okrenite Božićno drvce svjetla u loptu i konačno može biti razuman način bi primala u kredencu dogodine i onda koristiti.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!