Božićno drvce lampa izvođenje je vrlo stabilna

Quzhou Hanyin poklon Facotry | Updated: Oct 23, 2017


Sve više i više ljudi s Kristom preko Božića, neće pomoći osim da organizirati Božićno drvce za mozak. Sveto Božićno drvce svjetla su osnovni ukras, udio pravo navijanje vješanje Božićno drvce stablo stablo može napraviti festival više kreće i više sjajna.

Zapamtite da stane pravi alat prije ukrašavanja Božićnog drvca. Kao što su korištenje električnih ljestvi, a ne nemarno naći stolicu jastučić visoke; Korištenje standardnih žica i moć produžni kabel; Svaki niz Božićno drvce upaljena žarulja može ne po previše, oko 500 za niz Božićno drvce sa svjetlo ako trebate više biti podijeljen u više nizova povezani mrežni utikač.

Božićno drvce svijetli zajedno

Će biti završeni u Božićno drvce na prvi Božićno drvce svjetla u loptu, zvuči pomalo suvišan. U stvari, to se može izbjeći u ukrašavanje Božićno drvce svjetla između na zapetljanu zajedno, osim toga, to je pogodan za uzeti sat stablo svjetla, ruka navijanje, Brkati, Božićno drvce sa svjetlo prkošenju opasnost od posrtanja i vlastite.

Navijanje jednostavna metoda

Prvo uključivanje Božićno drvce svjetla, tako da kad intuitivno vidiš formiranje uzorka, s vrha stabla na ukrašavanje.

Ukoliko je Božićno drvce u kutu, možete od strane stabla koji su uključeni na drugu stranu, Božićno drvce sa svjetlo na frontu Božićno drvo uređena do dna može biti.

Ako Božićno drvce se nalazi ispred prozora, možete hodati uokolo stabla 360 stupnjeva, prije i poslije možete vidjeti svjetlo.

Božićno drvce svjetla su također poznat kao LED svjetla, engleski naziv zove LED Strip, oblik ovog proizvoda je kao vrpca, više glavni proizvod je originalni LED, pa zvao se Božićno drvce svjetla. To uglavnom sastoji od lampa perle, sklopove, Božićno drvce sa svjetlo PVC sirovine i tako dalje.

Performanse i karakteristike svjetla Božićno drvce

1. jelka svjetlo za uvoz čip paket svjetleća dioda kao izvor svjetlosti;

2. Božićno drvce svjetlo kut dizajn veće, polu-kut kut > 120 stupnjeva, ravnomjerne boje, bez mrlje;

3. jelka svjetlo izbor LED posvećena konstantnog napona napajanja, sklopa za stalnim trenutni petlja radni učinak je vrlo stabilan, tako da osigura normalan život > 50.000 sati;

4. jelka svjetla boja dosljednost, boja crvena, žuta, zelena, plava, bijela, toplo bijela;

5. Božićno drvce svjetlo instalacije povoljno i brzo, nakon jednokratne injekcije izvana tretman, Vodootporan razreda IP65, plastični dijelovi su instalirali karticu položaj, ne trebate bilo koji pribor, Božićno drvce sa svjetlo može biti instaliran direktno u riječ rupu i dugotrajne;

6. Božićno drvce svjetla da poduzme perforirani Božićno drvce obrade;

7. Božićno drvce svjetla može biti kontrolor šarene i pune boje postići šarene skok, gradijent, crno-bijeli, Božićno drvce sa svjetla u boji viti i drugim efektima.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!