Dom > o nama

Quzhou HanYin poklon facotry registriran u Hong Kong. Dvije podružnice (HanYin dar tvornicu i HanYin E-business poduzeća) nalazi u ZheJiang Kina.


Također smo naše proizvode uključeni: Božićno drvce proizvode, ključ lanac, otvarač za boce, šator, Viseća vanjski robe i promotivnih poklona itd. Imamo vlastiti profesionalni tvornice i dizajner, tvornica direktne prodaje osigurati konkurentne cijene za kvalitetne robe .može pružanje usluga kupovine za mnoge strane kupce, jer imamo bolji uvid u tvornicu u Kini i imaju bogat profesionalni za prekomorske tržištu, kako bismo vam puno bolje i profesionalnu uslugu za naše klijente


Imamo profesionalni tim za prekomorska trgovina i svaki od njih su odabrani imali mnogo stroge testove, na taj način, možemo osigurati da su inozemni trgovanje tim sa bogato iskustvo u prekomorska trgovina i izvrsne kvalitete koje može poslužiti kupca s dobrim razumijevanjem njihove zahtjeve i pomoći im u prvo vrijeme.


Uspješno smo surađivali s mnogim stranim kupcima. Uvjereni smo da naš proizvod može da nas odvede na svjetskoj sceni. Za razliku regije i gosti, Predložit ćemo najviše profesionalne prijedloge i pomoć za naše kupca prema potrebama kupaca i njihovom tržištu.


Prema tome, iskreno voljeli bismo imati dugoročni poslovni odnos s klijentima kod kuće i u inozemstvu, osvjetljujući briljantan Komercijalna budućnost.

kompanija.


Quzhou Hanyin poklon Facotry
Dodati: br.35, Jiangdong District, Jiangshan grad, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: + 86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!